0

Családi nyaraló a bolgár tengerparton!

Bulgária gyönyörű ország, ahol minden egy helyen megtalálható: csodálatos tengerpart, bámulatos hegységek, és számos gyógyfürdő. Az újabb építésű bolgár ingatlan a legtöbb esetben kiváló minőségű, és az európai árakhoz képest igen kedvező árfekvésű. Éppen ezért kitűnő befektetés, hiszen az ingatlanárak néhány helyen az utóbbi két évben 40-50%-kal emelkedtek, és további árnövekedésre lehet számítani.

Miért válassza Bulgáriát ingatlanbefektetéséhez?

A megélhetési költségek alacsonyak. Hosszú a síszezon (decembertől március végéig) és hosszú a nyári szezon (júniustól szeptember végéig. Az országban stabil politikai helyzet, stabil a valuta (a bolgár leva árfolyama az euróhoz kötött). Gyors gazdasági növekedés jellemzi az országot és Bulgária tagja a NATO-nak és az Európai Uniónak.

Bolgár ingatlant vásárolna?

Bulgáriában szeretne élni vagy befektetni? Üzleti, vagy magáncélból vásárolna ingatlant? Keressen online adatbázisunkban a meghirdetett apartmanok, házak, nyaralók között, Bulgária egyik legfelkapottabb területéről, a Napospartról és környékéről. Évek óta sikeresen üzemeltetjük partnereink bulgáriai ingatlanjait. Közép-, vagy rövidtávú kiadás? Hozammaximalizálás? Keressen meg bennünket!

További bolgár ingatlan információk:
bolgaringatlanok.hu

Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *