0

Eltolható alumínium profilszerkezetű polikarbonát medencefedés

Egy kültéri elhelyezésű medence esetén nagyon fontos, hogy mennyi ideig tudjuk azt használni. Sajnos az éghajlatunk nem engedi meg azt, hogy egész évben fedés nélkül használhassuk a kültérben elhelyezett medencénket.

Egy jól megtervezett és kivitelezett eltolható alumínium profilszerkezetű medencefedés esetén a medence használati idejét jelentősen meg tudjuk növelni.

Ez azt jelenti, hogy késő tavasztól egészen késő őszig, akár 5-6 hónapon keresztül élvezhetjük a medencénket. Amennyiben medencénk vize fűtött, akkor ezt még további hetekkel meghosszabbíthatjuk.

aqualine

Az eltolható alumínium profilszerkezetű polikarbonát medencefedés biztonsági szempontból is fontos felszereltsége lehet a medencénknek. Megakadályozza, hogy az úszni nem tudó gyerekek vagy kisállatok a medence vizébe véletlenül beleessenek. Európa számos országában minden új építésű medence kötelező biztonsági tartozéka egy vízbeesést megakadályozni képes medencefedés vagy kerítés, ami nem csak a közületi, hanem a magán medencékre is érvénes.

Az eltolható alumínium profilszerkezetű polikarbonát medencefedés a zárható szegmenseknek köszönhetően megakadályozza azt is, hogy illetéktelenek fürödhessenek a medencénkben.

Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *