0

Gipszkartonozás dekorációs céllal

A gipszkartonból készített válaszfalak, álmennyezetek kiváló lehetőséget biztosítanak rejtett világítás kialakítására, LED vagy spotlámpák beépítésére. A villanyvezetékeket és villanykapcsolókat falvésés és kábelcsatornák alkalmazása nélkül, egyszerűen elhelyezhetjük a gipszkarton falakba és álmennyezetekbe. Igény esetén az álmennyezet építésekor szakembereink elhelyezik a spotlámpákat és elvégzik a villanyszerelést is.

A gipszkarton mennyezeti betéteket és dekor-elemeket kiegészíthetjük stukkókkal, melyek még esztétikusabb megjelenést kölcsönözhetnek a pozitív és negatív éleknek egyaránt.

gipszkarton-profi

A gipszkartonozás megoldással készült polcrendszerek tetszés szerinti tagolással kerülnek kialakításra, akár egy egész oldalfalat beborítva. Az így létrehozott polcokba elhelyezhető televízió, házimozi rendszer, vagy akár könyvek, dísztárgyak is. A profilvázra épített gipszkarton polcok kiváló stabilitással és teherbírással rendelkeznek. A vízszintes gipszkarton felületeket lefedhetjük üveglapokkal is a könnyebb tisztítás és látványosabb megjelenés érdekében.

Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *