0

Szalagavató táncoktatás a Goldance Tánciskolával

A szalagavató mindig emlékezetes élmény a fiatalok életében. Ezt egy jól összerakott tánccal lehet igazán megkoronázni.

Azt gondoljuk, hogy egy koreográfia betanulása még kevés ahhoz, hogy igazán jó produkció legyen belőle. Mi szeretünk profi munkát végezni, és a szalagavató táncoktatás során ezt mindig szem előtt tartjuk.

Tisztában vagyunk vele, hogy a szalagavató megszervezése mennyi munkával jár. Rengeteg kreativitás és szakmai tudás szükséges ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki az osztályból.

Mi a táncoktatás terhét levesszük a vállatokról!

Számunkra a legfontosabb, hogy az osztály valóban kedvet kapjon a tánchoz és a közönség lássa, hogy az előadást maguk a diákok is élvezik. Az elmúlt években számos osztályt készítettünk fel osztálytáncra, szalagavatóra. Úgy gondoljuk, hogy minden osztály egyedi, így a nagy napnak is annak kell lennie. A táncnak az osztályra jellemző vonásokat kell tartalmaznia, mind zenét mind pedig a koreográfiát illetően!

Fontos számunkra, hogy az osztály magabiztosan tudjon kiállni a produkciójával. A próbák során nagy hangsúlyt fektetünk a jó hangulatra és a hatékonyságra.

szalagavato

Pontosan miben tudunk Nektek segíteni?

Tipikus szalagavató nyitótáncot szeretnétek, vagy valami igazán tüzes, magával ragadó produkciót? Nálunk lendületes és tapasztalt tanári gárda vár. Táncok széles választékát kínáljuk, így biztosak lehettek benne, hogy a hozzátok legjobban illő produkciót mutathatjátok majd be. Természetesen egy igazán jó tánchoz megfelelő ruha is kell. Elintézzük!

Árainkat teljes mértékben Rátok szabjuk, meghatározott próbaszám nélkül. Az órák helyét és idejét közösen megbeszéljük.

Mit ajánlunk még Nektek ezen felül?

A szalagavató táncoktatás résztvevőinek 50 % kedvezményt biztosítunk tánciskolánkban. Több tánc betanulása esetén a szalagavató táncok árát csökkentjük. Szalagavató táncruhákra és videókra kedvezményt biztosítunk.

A szalagavató táncoktatással kapcsolatos kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bátran:
szalagavatotancoktatas.hu

Jellemzők:
Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *