0

Utazzon Bulgária szakértőjével!

A Robinson Tours teljes joggal mondhatja el magáról, hogy Bulgária legnagyobb szakértője. Ezt támasztja alá, hogy hetente már 6 busszal és három repülő járattal juttatjuk el utasainkat a közkedvelt üdülőhelyekre.

Repülőjárataik nemcsak Budapestről, hanem Debrecenből és a 2013-as esztendőtől már Pozsonyból is indulnak. Budapestről, Debrecenből, Pozsonyból Burgaszba utaztatnak 7/10/11/14 éjszakás turnusokban. Választékuk rendkívül széles skálán mozog, hiszen az önellátós apartmanoktól egészen a magasabb kategóriájú szállodákig terjed, akár all inclusive ellátással is.

bulgaria-tengerpart

Albenában az All inclusive paradicsomban, Bulgária területén egyedüliként ultra all inclusive ellátás is foglalható, valamint a strandokon szobánként egy napernyő és két nyugágy ingyenesen vehető igénybe a szabad helyek függvényében, bizonyos szállodák esetében.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani folyamatosan frissülő honlapunkat, melyen lehetőség nyílik akár online biztosítás kötésre, repülőtérhez közeli parkoló foglalásra, valamint mindig megtalálnak minden hasznos és fontos információt akár az üdülőhelyekről, akár a szállodákról és utazási tudnivalókról. Hétről hétre újabb és újabb akciókkal próbálunk még jobb feltételeket teremteni utasainknak az elérhető nyaraláshoz.

További Bulgária információk:
Robinson Tours: Bulgária

Jellemzők:
Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *