0

West Coast Swing oktatás Budapesten!

Hazánkban pár éve tud a publikum west coast swing tanfolyamon részt venni, vagy bulizni. Gyere és próbáld ki Te is!

Ez egy könnyen tanulható, önfeledt tánc, mely segít teljesen ellazulni, kirángat a hétköznapokból! West coast swing Budapest egyik legjobb tánciskolájában! Ne hagyd ki!

Mi a West Coast Swing?

A west coast swing az 1930 – 40 es években alakult ki a Jitterbug, Lindyhop, Balboa és egyéb akkoriban már létező stílusok keverékeként. Azóta sok átalakuláson ment keresztül, zenéje felgyorsult és a mai slágerekre is táncolhatóvá vált.

West Coast Swing Budapest

West Coast Swing Budapest

A 90 -es években Amerikában – különböző táncvetélkedők révén – nagy teret hódított magának és gomba mód szaporodtak a west coast swing oktatással foglalkozó helyek. A 4/4 – es zene kitünő lehetőséget ad arra, hogy szinte bármely zenére táncolható legyen, sőt akár west coast swing versenyt is lehessen rendezni!

West Coast Swing árak és akciók

A west coast swing tanfolyamon az első alkalom díjmentes!

A west coast swing tanfolyamok között szabad az átjárás, ami azt jelenti, hogy az összes csoportunkat további díjfizetés nélkül látogathatod korlátlan mennyiségben!

Ha hozol egy új embert bármely west coast swing tanfolyamunkra, vagy egy másikra, akkor a következő hónapban díjmentesen járhatsz hozzánk!

Helyszínek:

– PEST-NYUGATI/OKTOGON – Fáklya klub I. emelet
– PEST-OKTOGON -Teréz körút VI. Teréz krt. 13.

A West Coast Swing táncoktatással kapcsolatos kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bátran:
www.westcoastswingbudapest.hu

Jellemzők:
Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *