0

Ablakcsere előtt és után

Minden faltípust és kialakítást, minden ablak profilt és formát ismerünk. Mivel többféle technológiával dolgozunk, bármilyen jellegű ablakcsere utáni helyreállítási munkát szakszerűen el tudunk végezni. A renováláshoz száraz illetve nedves technológiát is alkalmazunk.

Mennyi idő az ablakcsere elvégzése?

Az ablakcsere előtt a helyszínen egyeztetünk az Ügyféllel, és levesszük a pontos méreteket (ezt szakembernek kell lemérnie, mert a meglévő és a beépítésre kerülő ablakok méretei, a szigetelés, a tokszerkezet mind módosító tényező!). Egy átlagos méretű ablak esetén maga az ablakcsere kb. 2,5 órát igényel. Ebben benne van a régi ablak eltávolítása, a bontás, a nyílászáró beépítése, az esetleges falsérülések javítása, valamint a munkálatok utáni takarítás. Különleges alakú vagy nagy méretű ablakok esetén, illetve több ablaknál a munkaidő is értelemszerűen több. Azonban elsődlegesnek tartjuk az ablakcsere során, hogy minőségi munkát végezzünk, és a kapkodás ne menjen a színvonal rovására.

Ablakcsere

Hogyan zajlik az ablak beépítése?

Először kiszedjük a régi tokot, majd ezt követően beépítésre kerül az új ablakkeret, tokszárnyak nélkül. Ezt pur habbal körbefújjuk, majd behelyezzük az ablakszárnyakat. Végül kőműves munka zárja az ablakcserét, visszaállítjuk a fal eredeti állapotát.

További ablakcsere információk:
ablakcsereutan.hu

Jellemzők:
Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *