0

Egészséges nyugalom a spanyol riviérán!

Elérhetetlennek tűnik? Pedig korántsem az! De miért Spanyolország? Miért Costa Blanca?

Először is, a klíma szuper. Egy évben 320 napnyi napsütésre számíthatunk, a hideget akár el is felejthetjük, a nagy nyári hőséget enyhítik a tenger felől érkező friss szellők. Gyakorlatilag soha nincs sem túl meleg, sem túl hideg! Costa Blanca-n megfizethetőek az ingatlanárak, így sokan megengedhetik maguknak, hogy itt vásároljanak egy második otthont. Ha le akarunk ugrani egy hosszú hétvégére, az Alicante-i reptérre egész évben folyamatosan indulnak járatok.

Tengerparti nyaraló, második otthon, esetleg gyorsan megtérülő ingatlan befektetés a célja?

Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Spanyolországban szeretne nyaralni vagy egy jó ingatlan befektetéshez keres megfelelő területet? Keressen online adatbázisunkban a meghirdetett apartmanok, nyaralók és házak között, Spanyolország egész területéről. Ha talált olyan spanyolországi ingatlant, amely felkeltette az érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a hirdetővel akár azonnal!

Spanyol tengerparti ingatlanok széles választéka!

Részt venne egy spanyol ingatlantúrán?
Rendszeresen szervezünk ingatlantúrákat, egyelőre Costa Blanca legkedveltebb részein, melyek során bemutatjuk a rendelkezésre álló, új építésű, értékesítésre váró villákat, nyaralókat, apartmanokat, lakásokat.

Eladná saját tulajdonú spanyol ingatlanját?
Abban az esetben is állunk rendelkezésére, ha el kívánja adni horvátországi ingatlanját, hiszen elsődleges célunk az, hogy eladók és vevők egymásra találjanak! A megjelenési lehetőségek felől érdeklődjöna weboldalunkon található elérhetőségeinken.

További horvát ingatlan vásárlással kapcsolatos információk:
spanyolingatlan.hu

Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *