0

Garázskapu és kapunyitó

A szekcionált garázskapuk a 80-as években kezdtek elterjedni, de ma már szinte nem is épül családi ház nélküle. A Magyarországon készülő ECOTOR 2001-es megjelenése óta kedvelt és ismert garázskapu márka. Gyorsan terjedő népszerűségének legfőbb okai a kedvező ár mellett, a legnagyobb magyarországi panelválaszték és a bármilyen egyedi méretben történő gyártás felár nélkül. Ha speciális garázskapu igényei vannak, akkor az ECOTOR a megoldás. Közel 200 szín és 30 féle fadekor kivitelből választhat, így az ECOTOR szekcionált garázskapu mindig harmonikusan illeszkedik az épülethez.

Az ECOTOR garázskapuk másik nagy előnye a kiemelkedő hőszigetelés. A 40mm vastag poliuretánnal kitöltött, dupla acéllemezes panelek hőszigetelése megegyezik a 38-as porotherm téglafallal. Így szinte biztos lehet benne, hogy ha ECOTOR garázskapuja van, nem kell hideg garázsra számítania.

[nggallery id=8]

Az ECOTOR garázskapu hosszú távú megoldást nyújt. A garázskapu minden acél alkatrésze horganyozott kivitelű, így a rozsdától tartani nem kell.

A mindig biztonságosan és megbízhatóan működő ECOTOR garázskapu megfelel a legmagasabb európai előírásoknak is. Az oldalsó benyúlás és az ujjbecsípődés ellen védett kialakítása garantálja a biztonságos használatot. Minden ECOTOR szekcionált garázskapu alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, mely kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is. A kényelmes használathoz válasszon ECOTOR garázskapujához DITEC garázskapu mozgató motort.

Ne vegyen meg akármilyen garázskaput. Válaszon Ön is hazai márkát akár hőszigetelt ablakokkal, vagy beépített kisajtóval is. További információk: www.garazskapu-budapest.hu

Jellemzők:
Megosztás:

Írja le véleményét!

XHTML: Az alábbiakat használhatja a szöveg formázásához: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Adja meg a matematikai képlet eredményét: *